Watch Dogs 2 Resmen Geliyor!

Ubisoft'un en sevilen ve en çok satan oyunlarından biri olan Watch Dogs'un devam oyunu resmen onaylandı.

Ubisoft tarafından 2014 yılında çıkarılan ve sunduğu farklı oynanış stili ile oldukça beğenilen Watch Dogs için devam oyunu geleceği kesinleşti. Aslına bakarsanız başta çok büyük beklenti içerisine sokan fakat o kadar büyük beklentiyi karşılayamadığı için rekor satış başarısı da gösteremeyen Watch Dogs, oynayanlar tarafından da oldukça sevilmişti.

Elinden telefonunu eksik etmeyen, boyunluğu ve uzun pardesüsü ile şapkasıyla farklı bir tarzı olan Aiden Pearceabimizin maceralarına devam edeceği Watch Dogs 2'de de bizleri bol bol aksiyonun ve koşuşturmacanın beklediği belli



Gelen ilk detaylara göre Windows 10'da ve tabiki destekleyen kartlarda DirectX 12 altyapısı ile çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunabilecek olan WD2, AMD ekran kartlarına yönelik bir geliştirme yapılacağı için performans açısından NVİDİA yerine AMD kartlarda daha iyi çalışacağı söyleniyor. PC'nin yanı sıra konsol tarafında da beklenildiği gibi XBOX One ve PLAYSTATİON 4 için çıkacak olan oyun şu anda geliştirilme aşamasında olduğu ve ilkine göre daha sağlam, daha heyecanlı bir oyun olacağı bekleniyor.


Haziran ayında E3'te tanıtılmasını ve Gamescom'da ise ilk oynanışlarını görmeyi umduğumuz Watch Dogs 2'yi merakla bekliyoruz.


Paylaş

Hakkında Unknown

Merhaba Arkadaşlar,Bloggerimizde Oyun Bİlgileri,Tasarım,Tarih,Bilinmeyen Gerçekler,Zımbırtılar Olarak 5 Tane Kateğorimiz Mevcuttur Ögrenmek İstediklerinizi Blog Sayfamızdan Bakabilirsiniz. Hergün Sitemizi Uğramayı Unutmayın Sevgilerimle.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder