Rockstar Games, Efsane Serisinin Yeni Oyun GTA 6 İçin Sonunda Düğmeye Bastı.



Rockstar Games'e yakınlığı ile bilinen bazı yabancı kaynaklar, hem geçmiş GTA serisini, hem de yeni GTA oyununu ilgilendiren önemli bilgiler paylaştı.

Bu kaynaklara göre az kalsın GTA serisinin bir oyunuTokyo'da geçecekmiş! Uzun süre başta Japonya olmak üzere uzak doğu ülkelerinde bulunan ve buradaki şehirlerin estetiğinden oldukça etkilenen Rockstar yetkilileri, önce Vice City'de sonrasında GTA 5'te harita olarak Tokyo şehrini baz almak istemiş.


Hatta Rockstar işi bir adım öteye taşıyarak GTA: Tokyo ve GTA: Bogota adı ile oyunun iki versiyonunu sunmayı düşünmüş. Ancak ana oyunda Tokyo'yu harita olarak kullanma planları, başta şehirdeki trafik akışı, araçlar vb faktörler sebebi ile iptal edilmiş.

Yani az kalsın Sleeping Dogs tadında bir GTA oyununa sahip olacakmışsız. Neyse bu olayı geride bırakırsak; aynı haberin geldiği kaynak, Rockstar Games'in GTA 6'yı geliştirmeye çoktan başladığı haberini de verdi. Oyunun haritası için çoktan araştırmalara başlayan Rockstar, yine muhtemelen Amerika dışına çıkmadan bunu gerçekleştirecek. Tabi bakarsınız güzel bir süpriz de yapabilirler, kim bilir...


Tabi şunu da belirtelim, evet GTA 6 geliştirilme aşamasında ancak, bu durum oyuna hemen kavuşacağımız anlamına gelmiyor. Yani bu yılın sonuda, ya da önümüzdeki yıl falan GTA 6'yı görmemiz oldukça zor.

Bunun sebebi ise Rockstar'ın GTA 5'e kıyasla büyük bir adım atarak, çok daha gelişmiş bir GTA 6 sunma isteği. Yani oyunlar arasında kısa zaman olunca birbirlerinden pek farkları olmadığı için Rockstar GTA 6'yı biraz daha geç piyasaya sürmek istiyor. Aradaki zaman ne kadar fazla olursa, oyunun bir önceki versiyonuna nazaran kattettiği şeyler de fazla olacak.

Son olarak şirketin bir diğer başarılı oyunlarından olan  Red Dead Redemption 2'nin de önümüzdeki yıl piyasaya çıkacağı yönünde söylentiler dolaşmakta.
Paylaş

Hakkında Unknown

Merhaba Arkadaşlar,Bloggerimizde Oyun Bİlgileri,Tasarım,Tarih,Bilinmeyen Gerçekler,Zımbırtılar Olarak 5 Tane Kateğorimiz Mevcuttur Ögrenmek İstediklerinizi Blog Sayfamızdan Bakabilirsiniz. Hergün Sitemizi Uğramayı Unutmayın Sevgilerimle.
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder